Back to top

Is uw toilet verstopt en geraakt u niet af van die verschrikkelijke rioolgeur?  dan is er maar één adres voor al uw ontstoppingswerken. JNR Technics helpt u van uw probleem af.  Met de laatste nieuwe cameratechnologie kruipen wij letterlijk in uw rioolbuizen.  

Op deze manier kunnen wij nauwkeuring uw verstopping zoeken en doelgericht een oplossing zoeken.  Als het probleem gevonden is gaan we meteen aan de slag en zorgen wij op een propere manier dat uw leidingen weer optimaal kunnen werken.  Als u niet goed weet waar de leidingen zitten vinden wij het op een eenvoudige manier terug.  

Stel u voor, u heeft een storende rioolgeur in huis maar u weet niet waar deze vandaan komt.  Met het rookdetectie machine is dit in een mum van tijd opgelost.  Speciale rook wordt door de leidingen geblazen en waar er geurverlies is komt de rook er terug uit.  Zo simpel is het.

Indien u last heeft van een verstopping, van welke aard dan ook, lossen wij dit op door middel van hogedrukslangen met speciale spuitkoppen.Het gaat hier over een werkdruk van 200 bar en 72 l water/ minuut. Wij werken voor particulieren en bedrijven en ook voor appartementsblokken. Onze firma maakt gebruik van een vast uurtarief en de meeste verstoppingen raken opgelost in 1à 2 uur. 

Indien er meer aan de hand is dan gewoon een verstopping gebruiken wij onze camera. Hiermee kan de precieze oorzaak worden vastgesteld. Meestal gaat het dan over een kapotte afvoerbuis of een verzakking. Onze camera kan worden ingezet voor buizen van 100mm tot 200mm. Indien nodig worden onze waarnemingen vastgelegd op een CD-rom of DVD en maken we een verslag op. Hierna kan ook een offerte voor een herstelling aangevraagd worden.

Voor het opsporen van geurhinder maken wij gebruik van een rookmachine. Door rook in de afvoerbuizen te blazen kunnen wij zien waar er een lek is. Op deze plaats zal de rook / vieze geur naar boven komen.

Verborgen afvoerbuizen en putten kunnen opgespoord worden met een speciale detector. Er wordt een zender door de leidingen gestuurd en boven de grond worden deze signalen opgevangen. Hierdoor kan de exacte plaats van de buizen/putten bepaald worden.

Regenputten plaatsen

Het regenwater kan hergebruikt worden voor alle toepassingen waarvoor geen drinkwaterkwaliteit nodig is...

Gescheiden rioleringen

Voor het plaatsen van gescheiden riolering, dit is het scheiden van afvalwater en hemelwater, bent u bij JNR Technics op het juiste adres.

Herstellingen

Voor al uw herstellingen, zowel PVC en grèbuizen, nieuwbouw, industriebouw en renovaties